Fakultet za diplomatiju i bezbednost

Novosti

Test znanja Engleskog jezika

Obaveštavaju se studenti I godine osnovnih akademskih studija oba departmana da će u utorak 06.10.2020. godine biti organizovan test znanja Engleskog jezika. Svrha testa je prilagođavanje nastavnih jedinica nivou znanja studenata.

Raspored predavanja za zimski semestar

Raspored predavanja u školskoj 2020/2021. godini Katedre za produkciju

Odluka o organizaciji nastave u školskoj 2020/2021.

Fakulteta za diplomatiju i bezbednost u Beogradu, dana 24.09.2020. godine doneo odluku o organizovanju nastave školske 2020/2021. godine.

Akreditacija studijskog programa

Nacionalno akreditaciono telo je na 29. sednici Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta održanoj 30. jula 2020. godine akreditovalo studijski program Fakulteta za diplomatiju i bezbednost Produkcija dramskih i audiovizuelnih umetnosti i medija.

Raspored upisa studenata

Obaveštavamo Vas da je Fakultet za diplomatiju i bezbednost i zvanično ušao u polje Umetnosti. Ovim su se stekli uslovi da se svi kandidati koji su polagali prijemni ispit upišu na fakultet. Zbog epidemiološke situacije upis će se vršiti u sredu 5. avgusta.

Obaveštenje za studente – Upis i dokumentacija

Obaveštavamo sve buduće studente koji do danas nisu uspeli da se upišu, a zainteresovani su da svoje školovanje nastave na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost, na Katedri za produkciju dramskih i audiovizuelnih umetnosti i medija, da će se zbog epidemiološke situacije u zemlji i preporuka resornog ministarstva, upis do popune kapaciteta realizovati u precizno određenim...
1 2