Student info

Osnove pozorišne produkcije: Vežbe u pozorištu

Обавештавају се студенти друге године, да ће вежбе из предмета Основе позоришне продукције бити одржане у суботу  21. октобра  2023. на сцени “Раша Плаовић” Народног позоришта у Београду са почетком од 20 часова и 30 минута.

Студенти ће имати прилику да присуствују  београдској премијери представе Народног позоришта у Приштини “КАСИЦА ПРАСИЦА”, Еженa Лабишa у режији Ксеније Крнајски. 

Окупљање студената је у 20 часова код улаза у Народно позориште из Француске 3 (бочни улаз у зграду, за сцену Раша Плаовић“).

Ауторски тим чине:

Ксенија Крнајски (редитељ), Горан Стојчетовић/Ксенија Крнајски (сценографија), Селена Орб (костими), Владимир Петричевић (музика), Исидора Станишић/Чарни Ђерић (сценски покрет) и Радомир Стаменковић (дизајн светла).

У представи играју: Бојан Стојчетовић као Шамбурси, Александра Цуцић као Леонида, Милица Буразер као Бланша, Бранко Бабовић као Kоладан, Немања Јаничић као Kорданбоа, Тамара Томановић као Бокантен, Никола Станковић као Феликс, Раде Маричић као Силвен, Јелена Орловић као Бенжамен/Жозеф, Никола Ђорђевић као Кокарел и Небојша Ђорђевић као Инспектор.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom