Profesori u medijima

Prof. dr Bojan Stevanić, koautor izložbe Nikola Tesla – čovek budućnost na postavci i otvaranju izložbe

Mesto: Šangaj
Datum: Oktobar 2018. – Decembar 2018.

Nikola Tesla – čovek iz budućnosti je izložba autora dr Branimira Jovanovića, prof. dr Bojana Stevanića i Vladimira Perića, u produkciji Bulb Creation studija čiji je osnivač prof. dr Bojan Stevanić.

Izložbu je u Šangaju videlo preko 500.000 posetilaca, a sa velikim uspehom je prikazana i u Japanu (Hofu- Muzej nauke SOLAR), Grčkoj (Atina – Muzej starogrčke tehnologije Kocanas i Solunu – Centar za širenje nauke i Muzej Tehnologije ), Kipru (Nikozija – Nacionalni sajam) i Sloveniji (Ljubljana – Cankarev dom) a do kraja marta 2020. je bila u Italiji (Milano – Mostra Museo Interattivo), reprezentujući ne samo Nikolu Teslu već i Srbiju na svetskom nivou.

Posetioci ove izložbe imaju priliku da vide priču o jednom od najvećih umova istorije. Priča je ispričana kroz veliki broj radnih modela Teslinih izuma, maketa i replika kao i putem interaktivnih modela, kao kroz prezentaciju specifičnih prostora kao što su Teslina laboratorija u Kolorado Springsu, čuvena soba broj 3327 iz hotela Njujorker u kojoj je Tesla godinama živeo, digitalna aplikacija laboratorije na Long Ajlendu, i mnoge druge.

Izvor: http://bulbcreation.com/project/293/

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom